Kroon
facilitair
bedrijf
ameland

verhuis service

Verhuist u van, op of naar Ameland? Bij Kroon FBA is uw verhuizing altijd in goede handen.
Verhuizen van, op of naar Ameland

Verhuizen is maatwerk. Met oog voor detail pakken wij aan, pakken wij in, pakken wij op en pakken wij door. Ziet u door de dozen het einddoel even niet? Geen nood! Wij gaan niet bij de pakken neerzitten. Uw verhuizing is bij Kroon FBA in goede handen.Wat kunt u verwachten?

We maken altijd een offerte voor u op maat. Elke verhuizing is tenslotte weer anders. Een vlot, vriendelijk en vakkundig verhuisteam zodat alles met alle zorgvuldigheid verhuisd wordt van de oude naar de nieuwe woning. Indien gewenst pakken wij alles voor u in, uiteraard pakken we ook weer uit in de nieuwe woning. Heeft u hulp nodig bij de montage van bijvoorbeeld meubels? Ook dan helpen wij u graag.


Opslagservice

Kroon FBA biedt ook de ruimte voor extra opslagruimte. Moet de oude woning al worden opgeleverd maar kunt u de nieuwe woning nog niet betrekken? Bij Kroon FBA is het mogelijk om uw spullen tijdelijk veilig op te slaan in onze opslagruimte.


Verhuisondersteuning

Heeft u al een verhuizer aan de wal? Laad/los assistentie op Ameland scheelt u en uw verhuisbedrijf aanzienlijk in de kosten. Kroon FBA assisteert graag bij het laden en/of lossen op Ameland. Kroon FBA besteed veel aandacht aan het verpakken van alles wat er verhuisd moet worden. We maken gebruik van diverse inpak materialen voor verschillende doeleinden zodat de kans op schade erg klein is. Denk bijvoorbeeld aan gewone verhuisdozen, boekendozen, hoezen voor matrassen en banken, verhuisdekens, inpakpapier, etc.Tip van onze experts

Heeft u zelf alles al ingepakt en staat het klaar voor ons verhuisteam? Noteer op elke verhuisdoos duidelijk waar de doos in het nieuwe huis naar toe mag. Op deze manier is het voor ons verhuisteam gemakkelijker de verhuisdozen in de juiste ruimte te zetten en hoeft u zelf niet meer te zoeken naar uw spullen als het verhuisteam weer vertrokken is.


Schoonmaakservice

Het is natuurlijk fijn als de oude woning schoon wordt opgeleverd en u de nieuwe woning direct kunt betrekken na het verhuizen. Met onze toppers van het schoonmaakteam helpen wij u hier graag mee. Stuur ons een e-mail dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Website logo